Sam Eyde videregående skole har også elevdokumentasjon fra tidligere Strømsbu vgs, Arendal Maritime vgs og Blakstad vgs.

Det må beregnes ca. en ukes leveringstid. (I perioden juni/juli kan det ta noe lengre tid)

Vitnemål som er fra 1995 og bakover i tid er oversendt Aust-Agder museum- og arkiv. På denne type dokumentasjoner må det regnes ca 3 ukers leveringstid og prisen er 500 kr pr. bevis.

Har du gått to år på yrkesfag og så tatt fagbrev og ønsker vitnemål, må du henvende deg til Fagopplæring Agder: https://agderfk.no/vare-tjenester/skole-og-opplaring/vitnemal-kompetansebevis-og-fagbrev/bestilling-av-vitnemal-kompetansebevis-fag-og-svennebrev/

Priser på vitnemål/kompetansebevis 

  • Forbedring av vitnemål/komp.bevis: Det tas ingen betaling for ny dokumentasjon når personer har tatt opp fag til forbedring av karakterer eller nye fag som de ønsker å få på ny dokumentasjon. Merk at dersom du har tatt fag i andre fylker må du levere/sende dokumentasjon til oss for at vi skal kunne registrere det på dokumentasjonen.
  • Duplikat: Det er gratis for «duplikat/ny original» av vitnemål/kompetansebevis o.l. hvis eleven har mottatt det tidligere og ber om nytt.
  • Oversettelse: Kr. 400 for oversettelse av vitnemål/kompetansebevis til engelsk.

NB! Les om elektroniske vitnemål her: http://www.samordnaopptak.no/info/soke/elektronisk_vitnemal/index.html

Dersom du ikke umiddelbart mottar tilbakemelding via e-post, ta kontakt med skolen på tlf. 3861 8000.

 

 

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}